Miért szükséges még karácsony, illetve az ünnepek előtt megoldani az autókulcs másolást?

Bejglisütés, malacpecsenye, vendéglátás, vendégvárás, vidéki rokonok két ünnep közötti felkeresése, hopp….álljunk csak meg egy kicsit!

Ilyenkor ünnepek táján teljes joggal figyelünk minden másra, mint az egyetlen meglévő autókulcsunkra. Mégis, talán most a legfontosabb, hogy legyen tartalék autókulcsunk. Ilyentájt minden sokkal bonyolultab, mint általában és sokkal könnyebben becsúszik valami hiba. Ebben az esetben ugye tudjuk milyen, amikor a 2 éves labrador keverék kutyusunk is az utolsó autókulcsunkat keresi a mezőkövesdi nagymamánál.

Ezért érdemes indulás előtt lemásoltatni a slusszkulcsot!

Rengeteg problémát kiküszöbölünk ezzel mint például:

  • a görcsös, idegrángásokban kiteljesedő órákon át tartó keresést.
  • Kb. 80-100 ezer forint pluszköltséget amíg lemegyünk a mezőkövesdi nagymamához kiszereljük a gyújtáskapcsolót és az immoboxot, (rosszabb esetben a motorvezérlőt) és azalapján készítjük el az autókulcsot.
  • még egy napot a nagymamánál aki már amúgy is gyomorrontásig etetett a diósbejgliével, (merthát mikor derül ki hogy elveszett az autókulcs? Természetesen az utolsó nap, amikor már kicuccoltunk a kocsihoz, a család szállna be, de a slusszkulcs az persze nincs sehol)

Hagyományos autókulcsból – “Bicskakulcs”

bicskakulcs autokulcs

Szép ajándék lehet egy fix, nyomógombos autókulcsból átalakított exkluzív bicskakulcs is, kb. 5-10 perc alatt elkészülhet szaküzletünkben.
Miért jó egy ilyen “bicskakulcs”?

  1. Szebb
  2. Nem szúrja a zsebben lévő kulcs a gazdáját
  3. Kisebb

Ez az átalakítás nem helyettesíti a komplett autókulcs másolást, mellyet azért kell meglépnünk hogy ne következzen be a fenti nagymamás sztori.

Kérem a fenti figyelmeztetést komolyan venni és átgondolni hogy az “én nagyon vigyázok az utolsó autókulcsomra” című jól ismert authentikus magyar nóta most is megállja a helyét? Amennyiben rászánják azt az 5-10 percet mellyet szaküzletünkben kell eltölteni…

ilyen kedvezményes karácsonyi árakkal várjuk:

  • Immobiliser és Chip nélküli autókulcsok: 1800-2800 Ft
  • Belsőpályás (kígyómintás) kulcsszár megmunkálás ill. másolása chip nélkül 3000-5500 Ft között.
  • Ford és Jaguar hengeres szárú autókulcsok immobiliser és chip nélküli: 3800-5500 Ft
  • IMMOBILISER-es és CHIP-es autókulcsok: 7500-18000 Ft

Ha valaki mégis egyetlenegy autókulccsal indul útnak az kérdezze meg orvosát gyógyszerészét :)

 

Maradok tisztelettel:

Horacsik Attila
Az autókulcsok másolásának elismert “szakpchihológusa”

———————————————————————–